O nama


Firma Com_Soft d.o.o. je osnovana 1995. godine. Osnovne djelatnosti firme su:

Velik broj korisnika naših programskih rješenja pokazuje stalnost i kvalitet na tržištu. Partnerski odnos sa korisnicima uz uvažavanje njihovih potreba, pravovremena i kvalitena rješenja, pouzdanost i lakoća korištenja su temelji tržišnog uspjeha naših poslovnih aplikacija. Jedan od pokazatelja je i činjenica da velik broj knjigovodstvenih servisa-biroa koristi naš softver u svom poslovanju. Također ističemo i podatak da velik broj maloprodajnih objekata pogoni svoje računarske kase našim programom.

Pored standardnih knjigovodstvenih aplikacija, razvijamo i aplikacije po narudžbi za rješavanje specifičnih potreba korisnika. Sve aplikacije aktivno održavamo u smislu zadovoljenja zakonskih propisa i poboljšanja funkcionalnosti.

U ponudi informatičke opreme se baziramo na orginalnu i kvalitetnu opremu poznatog porjekla i poznatih proizvođača (Intel, Asus, Western Digital, HP, Samsung i sl.). Za svu opremu obezbjeđujemo održavanje u garantnom i post-garantnom roku.

Veliku pažnju posvećujemo segmenetu održavanja računarske opreme i stoga smo tehnički opremili vlastiti servis u kojem servisiramo opremu kupljenu kod nas, kao i opremu koja je nabavljena iz drugih izvora. Također održavamo računarsku opremu na lokaciji korisnika.

Ovlašteni smo serviseri fiskalnih uređaja. Za svoje korisnike možemo obaviti sve poslove i aktivnosti u vezi fiskalizacije:

Izrađujemo funkcionalne i atraktivne WEB stranice za internet prezentaciju svojih korisnika. Pri tom koristimo najnovije tehnologije i standarde.

Podaci o društvu


Naziv: “Com_Soft” d.o.o.
Adresa: Generala Izeta Nanića bb
Mjesto:77220 Cazin
Telefon+387 37 539-009; +387 37 539-010
Fax:+387 37 513-664
E-mail: info@comsoft.ba
Direktor: Harbaš Enes, dipl.ing.el.
Godina osnivanja: 1995
Radno vrijeme: Ponedjeljak - Petak:
Subota:
9-17h
9-15h